Lean Construction-DK Netværket

Lean Construction-DK Netværkets arrangementer

20 aug

Arrangement:

Årskonference 2024: Kan lean forandre kulturen i…

Til Lean Construction-DK Netværkets årskonference tirsdag den 20. august stiller vi skarpt på, hvordan kulturen i byggeriet skal ændres, hvis vi skal have bedre samarbejde og højere produktivitet i byggeriet.

Læs mere
26 aug

Arrangement:

Introduktionsmøde til Lean Construction-DK Netværket

Netværksansvarlige, seniorprojektleder Morten Skaarup Jensen, giver dig her en kort og skarp introduktion til Lean Construction-DK’s indsatsområder, medlemstilbud og kommende arrangementer. Mødet foregår online mandag den 10. juni kl. 9.00-9.30.

Læs mere
11 sep

Arrangement:

Onlinemøde i Lean Construction-DK Netværkets studiekreds

Bliv en del af Lean Construction-DK Netværkets online studiekreds, hvor vi i et fagligt fællesskab analyserer, diskuterer og perspektiverer konkrete elementer af Lean Construction principperne.

Læs mere
17 sep

Arrangement:

Kursus: Effektive processer med Lean og Last…

Kom på kursus med Lean Construction-DK Netværket og bliv introduceret til de væsentligste metoder i - og tanker bag - Lean og Last Planner System (LPS). Netværket afholder intro-kursus i København den 17. september.

Læs mere
31 dec

Arrangement:

Virksomhedskursus: Effektive processer med Lean og Last…

Bestil et kursus med Lean Construction-DK Netværket og bliv introduceret til de væsentligste metoder i - og tanker bag - Lean & Last Planner System (LPS). Netværket tilbyder skræddersyet intro-kursus i jeres egne lokaler.

Læs mere

Cases om Lean Construction

BIM på byggepladsen

Bygherren ved Nyt Universitetshospital Aalborg har oprettet en 3D-biograf, hvor man med brugere, rådgivere og udførende, kunne navigere rundt i det kommende hospital.

COPI går lean

En kulsejlet byggesag blev reddet på målstregen – og viste COPI group, hvad Lean kan udrette, når håndværkerne selv tager ansvar for byggeprocessen

Fællesprojektering i DTU

Danmarks Tekniske Universitet har droppet den traditionelle fasemodel og organisering ved sine komplekse laboratoriebygninger. I stedet sætter man entreprenør og rådgivere til at projektere byggerierne sammen – og holder parterne fast i samarbejdet, indtil byggerierne er færdige.

Værktøjer til Lean Construction

Bryd barriererne!

Hvad er det for barrierer, der står i vejen for proces­forbedringer i byggeriet? Og hvordan kan de overkommes?
Det har foreningen Lean Construction ­ DK sat sig for at klarlægge – med støtte fra Boligfonden Kuben.

Choosing By Advantages

Choosing by Advantages (CBA) er et samarbejdsbaseret og gennemsigtigt beslutningssystem, der består af flere forskellige metoder. CBA omfatter metoder til stort set alle typer beslutninger, fra de meget enkle til de meget komplekse.

Effektiv renovering

I denne publikation har vi samlet de vigtigste resultater og erkendelser fra den længere rapport ”Lean i Renoveringsprojekter” og præsenteret det som mere direkte anbefalinger til, hvordan man selv kan arbejde med målinger og værktøjer på sine (renoverings-)projekter.

Tilmeld dig Lean Construction-DK Netværkets nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.