Cases

Få inspiration nedenfor til hvordan andre virksomheder i byggebranchen arbejder med Lean Construction

TRUST bygger på tillid

Modellen med at udbyde rammeaftaler i partnering griber om sig. Den københavnske pioner deler ud af sine erfaringer.

COPI går lean

En kulsejlet byggesag blev reddet på målstregen – og viste COPI group, hvad Lean kan udrette, når håndværkerne selv tager ansvar for byggeprocessen

Renover Falkonér

En renovering kan være så kompleks, at den er svært at håndtere i et normalt udbud. Det fandt ATP Ejendomme en løsning på

I krig med spildtid

Enemærke & Petersen screener sig til højere produktivitet på byggepladserne. Med deres egen metode har de løftet den gennemsnitlige produktivitet fra 30% til 36%. Og de er slet ikke færdige!

Fyn er lean

Lokationsbaseret planlægning med cyklogrammer passer perfekt med Last Planner, viser erfaringer fra fynske byggepladser

Forandringsledelse i Kastrup

’Last Planner’ er svaret, når Københavns Lufthavn forsøger at betjene den stigende trafik optimalt samtidig med deres sideløbende byggeprojekter. Læs her hvordan de gør!

Proces Mock-up

En mock-up ved byggepladsen gjorde byggeprocessen optimal for håndværkerne. Læs mere her hvordan de gjorde!

Visuelle planer

På en byggeplads i Roskilde har de haft stor succes med visuelle treugers planer, der gør det nemt for alle at aflæse, hvad de andre laver og hvordan man indretter sig efter hinanden.

BIM på byggepladsen

Bygherren ved Nyt Universitetshospital Aalborg har oprettet en 3D-biograf, hvor man med brugere, rådgivere og udførende, kunne navigere rundt i det kommende hospital.

Fællesprojektering i DTU

Danmarks Tekniske Universitet har droppet den traditionelle fasemodel og organisering ved sine komplekse laboratoriebygninger. I stedet sætter man entreprenør og rådgivere til at projektere byggerierne sammen – og holder parterne fast i samarbejdet, indtil byggerierne er færdige.

Vandpartner

Vandpartner i Aarhus kan sort på hvidt bevise, at forsyningsselskaber kan tjene penge ved at samarbejde med leverandører i partnerskaber

Hvad er Procesprisen?

Procesprisen gives i et partnerskab med Boligfonden Kuben. Prisen anerkender en fremragende indsats for at skabe en sammenhængende og effektiv arbejdsgang i byggebranchen.

Tilmeld dig Lean Construction-DK Netværkets nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.