Lean Construction-DK er et netværk for organisationer i byggeriet, som ønsker at fremme lean construction-tankegangen og brugen af lean-værktøjer i deres byggeprocesser.

Men hvordan er netværket forankret og organiseret og hvilke aktiviteter og medlemsfordele er der i Lean Construction-DK?

Netværksansvarlige, seniorprojektleder Morten Skaarup Jensen, giver dig her en kort og skarp introduktion til indsatsområder, medlemstilbud og kommende arrangementer.

Uanset om du er (nyt) medlem i Lean Construction-DK Netværket eller om du og din virksomhed overvejer at blive det er du velkommen til at deltage i dette online intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder.

Et aktivt netværk på tværs af branchen

Lean Construction-DK henvender sig til alle aktører i byggeprocessen, og medlemmerne tæller både store og små virksomheder fra værdikæden: bygherrer, rådgivere, entreprenører, leverandører, producenter, brancheorganisationer og uddannelsesinstitutioner.

Mødet finder sted i Microsoft Teams mandag den 26. august kl. 9.00-9.30.

Vi glæder os til at se dig.

 

Tilmelding og afbud: Modtager du ikke en autogenereret e-mail umiddelbart efter udfyldelsen af tilmeldingen, skal du kontakte Lean Construction-DK for at sikre, at din tilmelding er udfyldt korrekt – f.eks. om der er fejl i e-mailadressen eller andet. Kontakt: lcdk@leanconstruction.dk eller telefon: +45 4129 0473.