Indstilling til Procesprisen 2021

Sammen med Boligfonden Kuben uddeler Lean Construction-DK Procesprisen 2021. Procesprisen gives til en organisation, et samarbejde eller et projekt, der i særlig grad har bidraget til at udvikle samarbejde og arbejdsprocesser inden for byggeriet. Særligt påskønnes initiativer, der via gode processer, viser vejen i den grønne omstilling.

Procesprisen præmierer en sammenhæng mellem gode dialogbaserede processer, god kvalitet og en stigende produktivitet og påskønner en indsats rettet mod etableringen af et ubrudt, effektivt flow i byggeriets produktion og montage.

Juryen bag Procesprisen ser frem til at modtage nomineringer, der involverer nytænkning af proces og/eller styring af byggeprocessen fra idé til slutprodukt samt bud på, hvem der har turdet tage et opgør med forudindtagede holdninger og fordomme, og i stedet åbnet øjnene for at ændre kultur og adfærd.

Herunder kan du indstille en kandidat til Procesprisen 2021. Du kan indstille kandidater frem til d. 14. juni 2021. (OBS! FRISTEN ER UDSKUDT TIL MANDAG D. 21. JUNI!)

Lynindstilling:

Du har også mulighed for at sende et tip med en kandidat til Procesprisen på en mail til lcdk@leanconstruction.dk