En stærk støtte forlader Værdibygs styregruppe

I går var der møde i Værdibygs styregruppe. Mødet i går var det første  med deltagelse fra Søren Wandahl fra Aarhus Universitet, der indtræder som observatør. Men mødet markerede også enden på en æra, da det var sidste styregruppemøde for Niels Christian Toppenberg fra COWI, der har deltaget i styregruppen som repræsentant for FRI siden  2008 og har været et stærkt og fagligt fundament i vores arbejde.

Siden Værdibyg blev etableret har vi haft en aktiv styregruppe, der er med til at pege os i den rigtige retning – både med strategisk input ift. vores arbejde, men også med konkret og faglig sparring på vores igangværende projekter. Vi er dybt afhængige af de gode input vi får fra alle deltagerne i vores workshops og temamøder, men det er også værdifuldt at have styregruppen, der med friske øjne og kritiske briller, kommenterer på vores projekter og vores vejledninger inden  de udgives.

I går havde vi møde i Værdibygs styregruppe og drøftede bl.a. vores arbejde med demonstrationsprojekter, et nyt tiltag om procesledelse og helt konkrete input til vores igangværende projekt om budgettering og økonomistyring. Det er en kæmpe værdi for kvaliteten af vores arbejde, at vi kan have denne sparring med styregruppen.

Velkommen til Søren

Mødet i går var det første  med deltagelse fra Søren Wandahl fra Aarhus Universitet, der er observatør i styregruppen på vegne af vores Lean Construction-DK netværk. Søren kom med mange gode input og spørgsmål – både som underviser og forsker og som repræsentant for lean-vinklen på byggeriets processer. Vi glæder os til det videre samarbejde.

Stor tak til en højt skattet veteran

Men mødet markerede også enden på en æra, da det var sidste styregruppemøde for Niels Christian Toppenberg fra COWI, der har deltaget i styregruppen som repræsentant for FRI siden Værdibygs start i 2008 og har været et stærkt og fagligt fundament i vores arbejde.

“Niels Christian har bidraget utrolig meget gennem årene – både med gode og konstruktive input i styregruppen og aktivt som pennefører på flere af vores vejledninger – herunder de to kommende om projektgennemgang og fagtilsyn. Der skal lyde en kæmpe tak til Niels Christian for indsatsen og bidraget til Værdibyg. Det er nogle store sko at udfylde for den næste repræsentant fra FRI”, siger Rolf Simonsen, programdirektør i Værdibyg.

Se medlemmerne af Værdibygs styregruppe her

 

 

 

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke