Bliv introduceret til bæredygtighedsledelse

Vejledningen Bæredygtighedsledelse blev for nylig lanceret ved et arrangement på Københavns Universitet. Se eller gense oplæggene fra pennefører og få både et bygherre-, rådgiver- og entreprenørperspektiv på bæredygtighedsledelse i praksis.

Bæredygtigt byggeri udfordrer byggeprocessen, som vi kender den i dag. Der introduceres nye og gamle materialer introduceres, stilles krav til specifik dokumentation og samtidig med at ny viden udvikles og nye aktører involveres. Alt dette skal integreres i den eksisterende byggeproces, hvis ambitionerne om bæredygtighed skal indfries. Derfor er der behov for en ledelsesindsats, der har fokus på den bæredygtige del af byggeprocessen.

”Bæredygtighedsledelse er afgørende for at få bragt bæredygtighed ind i de nødvendige beslutningsrum og for at få gennemført de aktiviteter, som gør byggeprojekterne mere bæredygtige,” udtaler seniorprojektleder i Værdibyg Mette Skouenborg.

Se eller gense oplæg fra lanceringen af vejledningen Bæredygtighedsledelse

Til lanceringsarrangementet den 30. marts var der en introduktion til vejledningen ved Nina Koch-Ørvad og Stephan Sander fra Værdibyg og pennefører Marlene Hagen Eriksen fra Søren Jensen Rådgivende Ingeniører A/S. Desuden var der bygherre-, rådgiver- og entreprenørperspektiver på bæredygtighedsledelse i praksis ved hhv. Line Maj Aagreen, Hørsholm Kommune, Ronnie Kroos Piil fra COWI og Alexander Carneiro fra MT Højgaard.

Du kan downloade vejledningen her og se oplæggene her:

Flere nyheder

Jonathan Weimar

Ny digital udgivelse viser, hvordan du plukker de lavthængende grønne frugter i byggeriet

/
Ny digital udgivelse om bæredygtighedstiltag giver konkrete eksempler og ...
BæredygtighedsambassadørJonathan Grevsen

Håndværkerne skal være med til at løfte den bæredygtige indsats

/
Værdibyg og Aarsleff udvikler og afprøver et nyt ...
Lancering af Værdibygs vejledning "Bæredygtighedsledelse".Jonathan Grevsen

Årsrapport 2023

/
Værdibygs årsrapport 2023 er nu tilgængelig. Her får ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke