Bliv introduceret til bæredygtighedsledelse

Vejledningen Bæredygtighedsledelse blev for nylig lanceret ved et arrangement på Københavns Universitet. Se eller gense oplæggene fra pennefører og få både et bygherre-, rådgiver- og entreprenørperspektiv på bæredygtighedsledelse i praksis.

Bæredygtigt byggeri udfordrer byggeprocessen, som vi kender den i dag. Der introduceres nye og gamle materialer introduceres, stilles krav til specifik dokumentation og samtidig med at ny viden udvikles og nye aktører involveres. Alt dette skal integreres i den eksisterende byggeproces, hvis ambitionerne om bæredygtighed skal indfries. Derfor er der behov for en ledelsesindsats, der har fokus på den bæredygtige del af byggeprocessen.

”Bæredygtighedsledelse er afgørende for at få bragt bæredygtighed ind i de nødvendige beslutningsrum og for at få gennemført de aktiviteter, som gør byggeprojekterne mere bæredygtige,” udtaler seniorprojektleder i Værdibyg Mette Skouenborg.

Se eller gense oplæg fra lanceringen af vejledningen Bæredygtighedsledelse

Til lanceringsarrangementet den 30. marts var der en introduktion til vejledningen ved Nina Koch-Ørvad og Stephan Sander fra Værdibyg og pennefører Marlene Hagen Eriksen fra Søren Jensen Rådgivende Ingeniører A/S. Desuden var der bygherre-, rådgiver- og entreprenørperspektiver på bæredygtighedsledelse i praksis ved hhv. Line Maj Aagreen, Hørsholm Kommune, Ronnie Kroos Piil fra COWI og Alexander Carneiro fra MT Højgaard.

Du kan downloade vejledningen her og se oplæggene her:

Flere nyheder

Nyt Hospital Nordsjælland og NCC Danmark A/S modtager Procesprisen 2022Licitationen

Stem nu på din favorit til Procesprisen 2023!

, /
Du kan nu være med til at bestemme, hvem ...
Bygherrens bæredygtighedstiltag.Værdibyg

Se eller gense oplæg om bygherrernes erfaring med "lavthængende" bæredygtighedstiltag

/
Få inspiration til bæredygtighedstiltag i byggeprojekter med oplæg ...
Jonathan Grevsen

Nyt netværk skal fremme udviklingen af den bæredygtige byggeproces

/
Gennem etableringen af Netværk om ledelse af den bæ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke