Stem nu på din favorit til Procesprisen 2022!

Du kan nu være med til at bestemme, hvem af de tre finalister, der skal vinde Procesprisen 2022. Vinderen offentliggøres den 10. november

Afstemningen løb til og med den 12-10-2022 og er nu lukket. Vinderen af Procesprisen findes den 10. november ved Building Awards 2022.

 

De tre finalister til Procesprisen 2022 er:

Nyt Nordsjælland Hospital og NCC

Nyt Nordsjælland Hospital er nomineret sammen med NCC. Det gigantiske barmarksprojekt på 123.000 m2 er gået fra en faseinddelt planlægning til en samkøring og et helhedshensyn faserne imellem i et stærkt datadrevet digitalt univers. Resultatet er en meget effektiv styring af udførelsen.

“Nyt Hospital Nordsjælland er en meget ambitiøs bygherre, der har taget styring på projektet og udarbejdet meget detaljerede tidsplaner i tæt samarbejde med de involverede parter. Deres tilgang kan være med til at flytte branchen,” siger seniorprojektleder i Lean Construction-DK og medlem af juryen Morten Skaarup Jensen.

Gladsaxe Kommune for Børnehuset Svanen

Den anden nominerede er Gladsaxe Kommune for Børnehuset Svanen, der er ét af to parallelle projekter. Første del var nedrivning og genanvendelse af Gl. Gladsaxe skole, mens anden del er opførslen af Børnehuset Svanen. Materialer høstet fra den gamle skole indgår i det nye børnehus.

“Vi taler meget om at bygge bæredygtigt, men få gør det så konsekvent som Gladsaxe Kommune på Børnehuset Svanen. Ved at genbruge materialerne fra den gamle skole, viser de vejen til et mere cirkulært byggeri og samtidig viser de vejen for tættere og mere fleksibelt samarbejde mellem bygherre, rådgivere og udførende,” siger Sidse Buch.

Se hvad bygherre Helen Glindvad Kristensen, rådgiver Morten Dallov Ibsen og nedriver Rasmus Krag siger om projektet her:

 

Kort & Godt

Den sidste finalist er procesværktøjet Kort& Godt, som vil lære elever på erhvervsuddannelser indenfor bygge- og anlæg til at se deres opgave som en del af en større helhed ude på en byggeplads. Det handler om fremme samarbejdet, skabe bedre byggeprocesser, større arbejdsglæde og højere effektivitet.

“Kort & Godt er et vigtigt projekt og et initiativ vi har manglet i branchen, hvor unge nyuddannede byggefolk sendes ud i siloer uden tilstrækkelig forståelse for den sammenhæng de indgår i. Værktøjet er bygget op som en række enkle spørgsmål, de unge skal stille sig selv, så de får afklaret opgaven, evalueret på opgaven og tænkt næste skridt ind,” siger Morten Skaarup Jensen.

Hør Mads Okking, udviklingskonsulent, fortælle om Kort & Godt her:

 

 

Vinderen af Procesprisen findes den 10. november. Juryen bag prisen består af:

  • Sidse Buch, Konsulent i BAT og direktør i Boligfonden Kuben
  • Jesper Schat-Holm, Partner og Afdelingsleder, Wissenberg
  • Malene Raagaard Møller, Senior Udviklingschef, NCC
  • Søren Wandahl, Ingeniørdocent, Ph.D, Aarhus Universitet
  • Morten Skaarup Jensen, Seniorprojektleder Værdibyg/Lean Construction-DK

 

Tak for alle jeres stemmer! Afstemningen løb frem til og med onsdag den 12. oktober og er nu lukket.

 

 

 

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke