Se eller gense Mød forskerne! #13 om digitalisering og teknologiens påvirkning af byggeriet

Hvilke teknologier kan forventes at disrupte byggeriet? Og hvordan kommer digitaliseringen til at påvirke byggeprocessen? Det gjorde Sidsel Ernstsen os klogere på til det 13. af Værdibygs forskermøder. Se eller gense det her.

Til det 13. temamøde i vores serie af arrangementer, hvor du kan møde forskere og få indblik i deres viden om specifikke dele eller temaer i byggeprocessen, hørte vi om digitalisering og teknologiens påvirkning af byggeriet fra Sidsel Katrine Ernstsen, PhD, digitaliseringskonsulent, NIRAS.

Sidsel har interviewet 13 ’innovation champions’ fra byggeriet og identificerede derigennem tre visioner for fremtidens byggeri. Hvilken af de tre visioner, man har for sit byggeri, vil have afgørende indflydelse på, hvilke teknologier der bliver væsentlige for byggeriet. På mødet fortalte Sidsel mere om de tre visioner – og deres indflydelse på valget af teknologier.

Desuden introducerede Sidsel til et kortspil – Technology Cards – som hun udviklede i forbindelse med sin PhD. Spillet præsenterer 22 vigtige teknologier, og Sidsel bruger det til at facilitere workshops for virksomheder, der forsøger at forstå, hvordan digitalisering konkret kommer til at påvirke deres forretning.

Se eller gense temamødet

Kunne du ikke deltage i temamødet eller skal pointerne genopfriskes? Så kan du her se eller gense temamødet:

Flere nyheder

Se oplæggene fra temamøde om bæredygtighedstiltag hos rådgiverne

/
Værdibyg afholdt for nylig et temamøde om bæ...
Lancering_Bæredygtighedsledelse_Nina Koch-ØrvadJonathan Grevsen

Bliv introduceret til bæredygtighedsledelse

/
Vejledningen Bæredygtighedsledelse blev for nylig lanceret ved et arrangement ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke