Med egne ord: Årets finalister til Procesprisen

Årets Procespris bliver uddelt ved Building Awards den 10. november. Over de næste par uger kan du se og høre mere fra finalisterne selv om deres respektive projekter.

Nu kan du møde den første af de tre finalister til årets procespris – Dansk Håndværks procesværktøj Kort og Godt. Det skal lære elever på erhvervsuddannelser inden for bygge- og anlæg at se deres opgave som en del af en større helhed ude på byggepladsen. Formålet er at fremme samarbejdet, skabe bedre byggeprocesser, større arbejdsglæde og højere effektivitet.

“Kort & Godt er et vigtigt projekt og et initiativ, vi har manglet i branchen, hvor unge nyuddannede byggefolk sendes ud i siloer uden tilstrækkelig forståelse for den sammenhæng de indgår i. Værktøjet er bygget op som en række enkle spørgsmål, de unge skal stille sig selv, så de får afklaret opgaven, evalueret på opgaven og tænkt næste skridt ind”, siger seniorprojektleder Morten Skaarup Jensen fra Lean Construction-DK Netværket, som sammen med Boligfonden Kuben står bag Procesprisen.

Se filmen om projektet her:

Du kan høre mere om de tre finalisters projekter til et temamøde den 12. oktober i BLOX i København. Her vil der også være mulighed for at stille spørgsmål til de tre finalister.

Flere nyheder

Statens Serum Institut vinder procesprisen 2023Licitationen

Husk at indstille projekter til Procesprisen 2024

/
Kender du et projekt, et samarbejde eller en organisation, der ...
Jonathan Grevsen

Ny vejledning: Alle parter vinder ved tidlig entreprenørinddragelse

/
Ny vejledning fra Værdibyg klæder branchen på til ...
Renovering af facade på bygning.Kontraframe

Se eller gense Morgenskarp om renovering og bæredygtighed

/
Gik du glip af vores morgenskarpe præsentation om renovering ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke