Se eller gense forskermøde om design af den gode evaluering

Den 24. august afholdt vi det sjette møde i vores “Mød forskerne-serie" af arrangementer, hvor Ph.d. og Seniorforsker hos Build, Stefan Christoffer Gottlieb fortalte om hvordan man designer den gode evaluering.

Til det sjette af vores populære forskermøder bød vi Ph.d. og Seniorforsker hos Build, Stefan Christoffer Gottlieb, velkommen. Denne gang var emnet design af den gode evaluering og hvordan man bruger resultatet – med evalueringen af Københavns Kommunes strategiske partnerskaber som case.

Men hvordan designer man en god evaluering? Hvad er hovedresultaterne af evalueringen af de strategiske partnerskaber? Og hvad er den forskningsmæssige vinkel på evalueringen og resultaterne?

Det gjorde Stefan os klogere på til dette online temamøde. Stefan har deltaget i et hav af evaluerings- og forskningsprojekter i byggeret og kom på mødet også komme ind på, hvordan evalueringen har spillet sammen med to ph.d.-projekter.

Kunne du ikke deltage i mødet eller brænder du bare for at se det endnu en gang? Så er du kommet til det rette sted, for du kan nemlig se eller gense mødet lige her:

 

Flere nyheder

Bygherrens bæredygtighedstiltag.Værdibyg

Se eller gense oplæg om bygherrernes erfaring med "lavthængende" bæredygtighedstiltag

/
Få inspiration til bæredygtighedstiltag i byggeprojekter med oplæg ...
Jonathan Grevsen

Nyt netværk skal fremme udviklingen af den bæredygtige byggeproces

/
Gennem etableringen af Netværk om ledelse af den bæ...

Se eller gense Mød Forskerne: Helle Lohmann Rasmussen om drift til byg

/
Helle Lohmann Rasmussen fortalte om processerne for overførsel af ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke