Se eller gense forskermøde om design af den gode evaluering

Den 24. august afholdt vi det sjette møde i vores “Mød forskerne-serie" af arrangementer, hvor Ph.d. og Seniorforsker hos Build, Stefan Christoffer Gottlieb fortalte om hvordan man designer den gode evaluering.

Til det sjette af vores populære forskermøder bød vi Ph.d. og Seniorforsker hos Build, Stefan Christoffer Gottlieb, velkommen. Denne gang var emnet design af den gode evaluering og hvordan man bruger resultatet – med evalueringen af Københavns Kommunes strategiske partnerskaber som case.

Men hvordan designer man en god evaluering? Hvad er hovedresultaterne af evalueringen af de strategiske partnerskaber? Og hvad er den forskningsmæssige vinkel på evalueringen og resultaterne?

Det gjorde Stefan os klogere på til dette online temamøde. Stefan har deltaget i et hav af evaluerings- og forskningsprojekter i byggeret og kom på mødet også komme ind på, hvordan evalueringen har spillet sammen med to ph.d.-projekter.

Kunne du ikke deltage i mødet eller brænder du bare for at se det endnu en gang? Så er du kommet til det rette sted, for du kan nemlig se eller gense mødet lige her:

 

Flere nyheder

Jonathan Weimar

Ny digital udgivelse viser, hvordan du plukker de lavthængende grønne frugter i byggeriet

/
Ny digital udgivelse om bæredygtighedstiltag giver konkrete eksempler og ...
BæredygtighedsambassadørJonathan Grevsen

Håndværkerne skal være med til at løfte den bæredygtige indsats

/
Værdibyg og Aarsleff udvikler og afprøver et nyt ...
Lancering af Værdibygs vejledning "Bæredygtighedsledelse".Jonathan Grevsen

Årsrapport 2023

/
Værdibygs årsrapport 2023 er nu tilgængelig. Her får ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke