Se eller gense forskermøde om design af den gode evaluering

Den 24. august afholdt vi det sjette møde i vores “Mød forskerne-serie" af arrangementer, hvor Ph.d. og Seniorforsker hos Build, Stefan Christoffer Gottlieb fortalte om hvordan man designer den gode evaluering.

Til det sjette af vores populære forskermøder bød vi Ph.d. og Seniorforsker hos Build, Stefan Christoffer Gottlieb, velkommen. Denne gang var emnet design af den gode evaluering og hvordan man bruger resultatet – med evalueringen af Københavns Kommunes strategiske partnerskaber som case.

Men hvordan designer man en god evaluering? Hvad er hovedresultaterne af evalueringen af de strategiske partnerskaber? Og hvad er den forskningsmæssige vinkel på evalueringen og resultaterne?

Det gjorde Stefan os klogere på til dette online temamøde. Stefan har deltaget i et hav af evaluerings- og forskningsprojekter i byggeret og kom på mødet også komme ind på, hvordan evalueringen har spillet sammen med to ph.d.-projekter.

Kunne du ikke deltage i mødet eller brænder du bare for at se det endnu en gang? Så er du kommet til det rette sted, for du kan nemlig se eller gense mødet lige her:

 

Flere nyheder

Aarsleff

Styrket vidensflow mellem projekterende og udførende gør det nemmere at udføre byggeprojekter

/
Ny publikation giver projektledelsen hos både den projekterende og ...
Ringparken_renoveringKontraframe

Ny rapport: Sådan styrker du samarbejdet og øger produktiviteten på renoveringsprojekter

, /
Lean Construction-DK Netværket har sammen med LivingLean og Build ...

God karma på byggepladsen er godt for arbejdsmiljøet

/
Hvad sker der for arbejdsmiljøet, når vi arbejder ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke