Nu kan du indstille kandidater til Procesprisen 2020

Traditionen tro uddeler Lean Construction-DK sammen Boligfonden Kuben. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal løbe med prisen.

Procesprisen 2020 uddeles til et projekt, et samarbejde eller en organisation, som formår at løfte produktiviteten, dialogen eller kvaliteten igennem tilgangen til processen.

TRUST løb med sejren i 2019

I et stærkt felt af  kompetente kandidater, var det Partnerskabet ByK med TRUST, der sidste år endte øverst på podiet og vandt Procesprisen 2019.

Det har betydet virkelig meget for os at vinde Procesprisen. Prisen dokumenterer for resten af branchen, at det kan lade sig gøre at arbejde tværfagligt og levere byggeri af en høj kvalitet til tiden og til budgettet. Det er simpelthen så skønt”, fortæller Kim Thinggaard direktør for ByK med TRUST.

Indstilling til Procesprisen

Procesprisen gives til en organisation, et samarbejde eller et projekt, der i særlig grad har bidraget til at udvikle samarbejde og arbejdsprocesser inden for byggeriet. Særligt er der særligt fokus på sammenhæng mellem gode dialogbaserede processer, god kvalitet og en stigende produktivitet.

Juryen bag procesprisen ser frem til at modtage nomineringer, der involverer nytænkning af proces og/eller styring af byggeprocessen fra idé til slutprodukt samt bud på, hvem der har turde tage et opgør med forudindtagede holdninger og fordomme, og i stedet åbne øjnene for at ændre kultur og adfærd.

”Vi ser stadig flere nyskabende og tillidsbaserede processer i byggeriet, som skaber værdi for både projekterne, de involverede parter og samfundet. Jeg glæder mig meget til at modtage inspirerende indstillinger for gode processer fra hele branchen”, siger Morten Skaarup Jensen fra Lean Construction-DK og projektleder for Procesprisen.

Building Awards 2020 på Experimentarium

Procesprisen uddeles torsdag d. 12. november på Building Awards som en af flere priser. Building Awards, som i år afholdes på Experimentarium på Tuborg Havnevej, er byggeriets store awardshow. Her samles hele byggeriet for at hylde projekter, enkeltpersoner og organisationer, som har gjort sig ekstraordinært bemærkede i branchen. Læs mere om Building Awards på Licitationens hjemmeside.

Flere nyheder

Statens Serum Institut vinder procesprisen 2023Licitationen

Husk at indstille projekter til Procesprisen 2024

/
Kender du et projekt, et samarbejde eller en organisation, der ...
Jonathan Grevsen

Ny vejledning: Alle parter vinder ved tidlig entreprenørinddragelse

/
Ny vejledning fra Værdibyg klæder branchen på til ...
Renovering af facade på bygning.Kontraframe

Se eller gense Morgenskarp om renovering og bæredygtighed

/
Gik du glip af vores morgenskarpe præsentation om renovering ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke