Skiftedag i Værdibygs styregruppe: Tak til Michael og velkommen til Louise

DI Dansk Byggeri skifter repræsentant i Værdibygs styregruppe. Vi sender en varm tak til Michael H. Nielsen, som har ydet en stor indsats gennem årene og byder velkommen til Louise Dahl Krath Jensen, der indtræder som nyt medlem af styregruppen.

Michael H. Nielsen var en af drivkræfterne, da Værdibyg blev etableret i 2008, men trådte først senere ind i styregruppen. Michael har i mange år været med i flere af de centrale tværgående udviklingsinitiativer i byggeriet. Derfor har Michael kunnet bidrage med afgørende input, både når det handlede om de overordnede strategiske linjer for Værdibyg, og gode og konkrete perspektiver på de enkelte projekter og aktiviteter. Det har Michael gjort med blik for hele branchens udvikling, men han har naturligvis også som direktør i Dansk Byggeri talt på vegne af sine medlemmer om deres interesser og udfordringer i byggeprocessen.

Rejsen skal fortsætte

Michael H. Nielsen har disse ord om arbejdet: ”Værdibyg er et godt eksempel på, hvordan byggeriets organisationer har forstået at arbejde sammen på tværs af værdikæden og med fokus på udvikling af effektive og værdiskabende byggeprocesser. Værdibyg har bidraget med praktikernes erfaring og bud på samarbejder, der gør op med den klassiske konfliktkultur, som desværre har fyldt meget i byggeriet. Jeg håber, at Værdibyg også fremover vil forfølge nytænkning og inddragelse af alle de værdifulde kompetencer, der findes i byggeriet – uden smålig skelen til snævre egeninteresser. Tak for samarbejdet og en spændende rejse med værdiskabelse i højsædet. Rejsen skal fortsætte!”

Tager ydmygt mod stafetten

Og Værdibygs rejse fortsætter da også de kommende år – nu med nye stærke kræfter fra DI Dansk Byggeri i styregruppen. Michael H. Nielsen giver stafetten videre til underdirektør Louise Dahl Krath Jensen, der glæder sig til at træde ind i samarbejdet i Værdibyg: ”Værdibyg har fokus på det gode samarbejde i byggeriet og på, hvordan vi hele tiden bliver bedre sammen. Jeg deler Michaels ønsker og håb for branchen og tager ydmygt imod stafetten fra Michael. Det er nødvendigt, at vi sammen bidrager til at skabe værdiskabende byggeprocesser, som har effekt i den virkelige verden – og ikke bare bag ved skriveborde. Det fokus hos Værdibyg glæder jeg mig til at indgå i”, udtaler Louise Dahl Krath Jensen.

Et godt match

Rolf Simonsen, programdirektør i Værdibyg, udtaler: ”Det har været stærkt at have Michael med i Værdibyg. Han har et utroligt netværk og overblik over udviklingen i byggeriet, som har kommet os til gode gennem årene. Det har også været spændende at samarbejde med Michael om vores centrale dagsordener, og der skal lyde en stor tak både fra mig og resten af Værdibyg for Michaels indsats. Selv om det er med et vist vemod, at vi siger farvel til Michael, glæder jeg mig også til det nye samarbejde med Louise. Vi har tidligere samarbejdet i regi af Værdibyg, og Louise brænder også for de gode og fælles løsninger på tværs af parterne i byggeriet, så det bliver helt sikkert et godt match”.

 

Flere nyheder

Statens Serum Institut vinder procesprisen 2023Licitationen

Husk at indstille projekter til Procesprisen 2024

/
Kender du et projekt, et samarbejde eller en organisation, der ...
Jonathan Grevsen

Ny vejledning: Alle parter vinder ved tidlig entreprenørinddragelse

/
Ny vejledning fra Værdibyg klæder branchen på til ...
Renovering af facade på bygning.Kontraframe

Se eller gense Morgenskarp om renovering og bæredygtighed

/
Gik du glip af vores morgenskarpe præsentation om renovering ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke