Orange is the new black – Værdibyg opdaterer looket

I dag lancerer Værdibyg en ny visuel identitet. De karakteristiske sorte vejledninger bliver nu orange, som er Værdibygs nye identitetsfarve. Den nye visuelle identitet er udviklet i samarbejde med designbureauet Re-public og udover, at du nu kan få lidt C-vitaminer til øjnene ved at kigge på vores hjemmeside og i nyhedsbrevet, kan du allerede i næste uge få fingrene i to nye og helt orange Værdibyg-vejledninger.

I dag lancerer Værdibyg en ny visuel identitet. De karakteristiske sorte vejledninger bliver nu orange, som er Værdibygs nye identitetsfarve.

”Værdibyg er kendt i byggebranchen for vores vejledninger med de karakteristiske sorte forsider, men der altså fortid nu. Vores visuelle identitet har i mange år udviklet sig og har knopskudt en del undervejs, så vi så et behov for en mere konsistent visuel identitet, så vi fremstår genkendeligt på tværs af platforme”, udtaler direktør i Værdibyg Rolf Simonsen.

Vi skal arbejde med formidlingen

Rolf Simonsen fortæller videre, at den nye visuelle identitet udspringer af at ønske om ikke bare at fremstå med et mere konsistent udtryk, men også et ønske om at tænke den generelle kommunikation i nye baner.

”Vi skal blive endnu bedre til at arbejde med, hvordan vi formidler til branchen, og der er en ny visuel identitet et skridt på vejen. Med det nye design vil vi løbende forsøge at gøre vores vejledninger endnu mere visuelt formidlende og appellerende for læseren. Det sker ikke med et trylleslag, fordi vi pludselig er blevet orange i stedet for sorte, men vi har en stærk interesse i løbende at udvikle vores formidling, så flest mulige af byggeriets praktikere opdager og anvender den store viden om værdiskabende byggeprocesser, som Værdibyg både hidtil og fremover samler og formidler. Der skal ikke gro mos på vores viden”, siger Rolf Simonsen.

To nye vejledninger i nye klæder

Den nye visuelle identitet er udviklet i samarbejde med designbureauet Re-public og udover, at du allerede nu kan se det nye look på vores hjemmeside og nyhedsbrev, kan du allerede i næste uge se to nye og helt orange Værdibyg-vejledninger. Det drejer sig om vejledningerne ”Dilemmaer og beslutninger i den cirkulære nedrivningsproces” og ”Samarbejde i nedrivningsprojekter”. Seniorprojektleder i Værdibyg Stephan Sander har arbejdet intensivt med vejledningerne i det nye layout, og han er glad for de nye muligheder.

”Vi gør i højere grad brug af billeder til at gøre vejledningerne mere imødekommende, og så er vi begyndt at arbejde med en ny illustrationsstil. Det er work-in-progress, men jeg håber, at der bliver taget godt imod det nye design og at man føler sig bedre hjulpet i læsningen og tager vejledningerne under armen og går ud og omsætter dem til mere værdiskabende byggeri”, udtaler Stephan Sander.

Her kan du møde os og få de nye vejledninger

Stephan Sander får snart lejlighed til at høre reaktionerne fra Værdibygs brugere, når han sammen med projektchef Nina Koch-Ørvad lancerer de nye vejledninger til arrangementer i både Silkeborg og Taastrup. Du kan også møde de to og sikre dig et fysisk eksemplar af de nye vejledninger til næste uges Building Green i Forum den 3. og 4. oktober. Værdibyg har stand på 1. sal, og Stephan Sander er moderator på Værdibygs Learning Session ”Den bæredygtige byggeproces i praksis – sådan gør de i Gladsaxe”, om cirkulært byggeri i Gladsaxe Kommune. Nina Koch-Ørvad er hovedmoderator på årets Building Green.

Du kan som altid downloade vejledningerne fra vores nye hjemmeside eller bestille et fysisk eksemplar ved at skrive til info@vaerdibyg.dk.

Flere nyheder

Statens Serum Institut vinder procesprisen 2023Licitationen

Husk at indstille projekter til Procesprisen 2024

/
Kender du et projekt, et samarbejde eller en organisation, der ...
Jonathan Grevsen

Ny vejledning: Alle parter vinder ved tidlig entreprenørinddragelse

/
Ny vejledning fra Værdibyg klæder branchen på til ...
Renovering af facade på bygning.Kontraframe

Se eller gense Morgenskarp om renovering og bæredygtighed

/
Gik du glip af vores morgenskarpe præsentation om renovering ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke