Indstilling til Procesprisen 2024

Sammen med Boligfonden Kuben uddeler Lean Construction-DK Procesprisen 2024. Procesprisen gives til en organisation, et samarbejde eller et projekt, der i særlig grad har bidraget til at udvikle samarbejde og arbejdsprocesser inden for byggeriet.

DER ER LUKKET FOR INDSTILLINGER. SIDSTE FRIST VAR D. 13. JUNI.

Procesprisen præmierer en sammenhæng mellem gode dialogbaserede processer, god kvalitet og en stigende produktivitet og påskønner en indsats rettet mod etableringen af et ubrudt, effektivt flow i byggeriets produktion og montage. Særligt påskønnes initiativer, der via gode processer, viser vejen i den grønne omstilling.

Juryen bag procesprisen ser frem til at modtage nomineringer, der involverer nytænkning af proces og/eller styring af byggeprocessen fra idé til slutprodukt samt bud på, hvem der har turdet tage et opgør med forudindtagede holdninger og fordomme, og i stedet åbnet øjnene for at ændre kultur og adfærd.

Sidste frist for indstilling er torsdag den 13. juni.

DER ER LUKKET FOR INDSTILLINGER. SIDSTE FRIST VAR D. 13. JUNI.

Lynindstilling:

Du har også mulighed for at sende et tip med en kandidat til Procesprisen på en mail til lcdk@leanconstruction.dk

Building Awards 2024

Procesprisen uddeles d. 21. november på Building Awards som en af flere priser. Building Awards er byggeriets store awardshow. Her samles hele byggeriet for at hylde projekter, enkeltpersoner og organisationer, som har gjort sig ekstraordinært bemærket i branchen.  

Læs mere om Building Awards 2024 på Licitationens hjemmeside