Værdibyg lancerer ny serie af stærke morgenmøder

Den populære youtuber Chili Klaus får snart skarp konkurrence, når Værdibyg lancerer et stærkt nyt koncept: ”Morgenstærk med Værdibyg”. Her vil programdirektør Rolf Simonsen præsentere nye som gamle Værdibyg-vejledninger, mens han indtager ekstremt stærke chilier.

Værdibygs store succes med online-møderne Morgenskarp med Værdibyg har givet udviklingsprogrammet blod på tanden ift. at udvikle nye koncepter, fortæller programdirektør i Værdibyg Rolf Simonsen.

”Vi har oplevet stor tilslutning til vores Morgenskarpe onlinemøder, og vi synes der er et stort potentiale i at tage det velfungerende koncept og så lige tune det lidt. Du kan sige, at Morgenstærk er Værdibyg-formidlingens svar på en boret knallert. Det ligger selvfølgelig også i forlængelse af, at vi gennem længere tid har eftersøgt nye formidlingstiltag, som bedre rammer nye målgrupper” udtaler programdirektøren.

En stor mundfuld

Rolf Simonsen forklarer, at det nye koncept bliver en række youtube-videoer, hvor han efter indtagelse af en meget stærk chili giver en kort introduktion til en af Værdibygs vejledninger eller et ”hot topic” i byggebranchen.

”Vi har selvfølgelig skelet til både Chili Klaus og Hot Ones og andre skægge koncepter, der involverer folk, der taler med chili i munden. Reaktionerne på vores første dummy, hvor jeg giver en introduktion til vores vejledning Totaløkonomi i udbud, mens jeg spiser en Carolina Reaper, har været stærkt positive. Jeg må indrømme, at det var lidt af en mundfuld at komme igennem det, men jeg er sikker på, at det bliver en rivende stærk oplevelse for seerne,” udtaler Rolf Simonsen.

Kontroversielt tiltag i støbeskeen

Ifølge programdirektøren går Værdibyg nu også i tanker om at give et andet af deres morgenmøder et frækt twist. Det er den populære serie af onlinemøder ”Mød Forskerne!”, der også tænkes drejet i en kontroversiel ny retning.

”Med Mød Forskerne! fik vi blæst lidt af spindelvævet af byggeriets forskere, meeen, det er nok stadig et lidt højpandet koncept, og det kan være svært at omsætte de verdensfjerne teorier til direkte værdiskabende aktiviteter i et byggeprojekt. Derfor har vi tænkt at alliere os med en række af de lidt mere … farverige eksistenser i byggebranchen, som med en mere kreativ tilgang kan vise vejen til hurtig værdiskabelse i byggeriet. Konceptet kalder vi ”Mød Fuskerne!”, og vi har allerede følere ude hos Kurt Thorsen, som er meget åben for at deltage. Jeg regner dog ikke med noget, før jeg ser hans underskrift på kontrakten,” afslutter Rolf Simonsen.

Flere nyheder

Jonathan Weimar

Ny digital udgivelse viser, hvordan du plukker de lavthængende grønne frugter i byggeriet

/
Ny digital udgivelse om bæredygtighedstiltag giver konkrete eksempler og ...
BæredygtighedsambassadørJonathan Grevsen

Håndværkerne skal være med til at løfte den bæredygtige indsats

/
Værdibyg og Aarsleff udvikler og afprøver et nyt ...
Lancering af Værdibygs vejledning "Bæredygtighedsledelse".Jonathan Grevsen

Årsrapport 2023

/
Værdibygs årsrapport 2023 er nu tilgængelig. Her får ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke