Stort engagement og fremmøde til første møde i nyt netværk

Første møde i Netværk om strategiske partnerskaber blev et stort tilløbstykke. Der var ivrige diskussioner og et stort engagement blandt de 25 deltagere.

Torsdag den 16. september var en historisk dag i Værdibyg, da vi afholdt det første møde i vores første netværk – Netværk om strategiske partnerskaber. Netværket faciliteres af seniorprojektleder i Værdibyg Morten Skaarup Jensen i samarbejde med Smith Innovation, og det var en godt tilfreds facilitator, der kunne gøre status ovenpå et vellykket og velbesøgt første møde.

Morten Skaarup Jensen kunne konstatere, at der var et stort engagement blandt de 25 deltagere, som skulle bruge dagen på at lære hinanden at kende og tale sammen om emnet ”hvordan skaber de strategiske partnerskaber værdi”?

”Netværksmødet forløb bedre end vi næsten kunne have drømt om. Undervejs hørte vi oplæg fra dagligdagen i nogle af de igangværende partnerskaber og om evalueringen af de to strategiske partnerskaber i Byggeri København, som oplægsholder Christian Thuesen fra DTU, har været med til at udføre, og så var der tid til grupperefleksioner over nogle centrale spørgsmål om værdiskabelsen i arbejdet med strategiske partnerskaber. Jeg oplevede, at deltagerne var engagerede og bidrog til debatten. Alle er meget indstillede på at bidrage til netværket med egne erfaringer og viden, og det giver jo gode forudsætninger for at alle deltagerne får ny viden og inspiration med sig hjem”, fortæller Morten Skaarup Jensen.

Bliv en del af netværket

Næste netværksmøde finder sted den 1. december, og hvis du er interesseret, kan du stadig nå at komme med på holdet. Du finder tilmeldingssiden her.

Netværket er for både bygherrer, rådgivere og udførende, der ønsker løbende at holde sig opdateret og have mulighed for at dykke dybere ned i aktuelle emner vedrørende samarbejdsformen og de konkrete partnerskaber i Danmark.

Medlemmerne er medbestemmende om de emner, der tages op på netværksmøderne. Der afholdes fire heldagsmøder (10-16) årligt. Medlemskab af Netværk om Strategiske Partnerskaber er personligt og koster 6.000 kr. ex. moms om året.

Flere nyheder

Værdibyg

I bygge- og anlægsbranchen er nøglen til fremskridt en konkret tilgang til bæredygtighed

/
Så er det blevet den første december og dermed ...
Medlem af Værdibygs styregruppe Lisbeth Fjordvald (Scandi Byg og Konstruktørforeningen.Scandi Byg A/S

Nyt medlem af Værdibygs styregruppe

/
Der er for nylig blevet føjet et nyt medlem ...
Jonathan Grevsen

Se eller gense Morgenskarp om bæredygtighedsledelse

/
Ved Værdibygs seneste Morgenskarpe morgenmøde blev der leveret ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke