Se eller gense Mød Forskerne! om social værdiskabelse

Vibeke Grupe Larsen præsenterede for nylig sit forskningsprojekt, der analyserer og sammentænker eksisterende evalueringsredskaber med den sociale livscyklusvurdering (SLCA) - med alment boligbyggeri som case study. Nu kan du se eller gense Vibekes oplæg.

At bygge bæredygtigt handler ikke udelukkende om miljømæssig bæredygtighed. Det handler også om social værdiskabelse – et tema der generelt er underbelyst i byggebranchen. Det bliver det ikke ved med at være, hvis det står til Vibeke Grupe Larsen, som er i gang med et erhvervs-PhD-projekt hos Danske Arkitektvirksomheder om emnet.

Fælles sprog for social værdiskabelse

Målet med forskningsprojektet er at bane vejen for udvikling af et fælles sprog for social værdiskabelse som en del af cirkulære løsninger for hele byggebranchen.

“Social bæredygtighed kan og bør konkretiseres og integreres i den måde, vi evaluerer bygninger på. Godt design af bygninger skaber nemlig varig social kvalitet og gavner samfundsøkonomien for kunder og slutbrugere i en verden, der plejer at fokusere alene på tid og projektøkonomi,” forklarer Vibeke Grupe Larsen.

Se Vibekes oplæg

Gik du glip af oplægget, eller vil du bare gerne have genopfrisket pointerne? Se med her:

 

Flere nyheder

Se oplæggene fra temamøde om bæredygtighedstiltag hos rådgiverne

/
Værdibyg afholdt for nylig et temamøde om bæ...
Lancering_Bæredygtighedsledelse_Nina Koch-ØrvadJonathan Grevsen

Bliv introduceret til bæredygtighedsledelse

/
Vejledningen Bæredygtighedsledelse blev for nylig lanceret ved et arrangement ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke