Se eller gense forskermøde om tilgange til cirkulær økonomi

Den 6. oktober afholdt vi det syvende møde i vores “Mød forskerne-serie" af arrangementer, hvor Ph.d. og lektor på DTU Management, Christian Thuesen, præsenterede et spændende oplæg om byggeriets (bæredygtige) transformation i et teknologisk og cirkulært perspektiv.

Til det syvende af vores populære forskermøder med næsten 60 deltagere, bød vi Ph.d. og lektor på DTU Management, Christian Thuesen, velkommen. Christian arbejder bl.a. med etablering af en forskningsdagsorden omkring byggeriets transformation i samarbejde med amerikanske forskere fra UC Berkeley og Stanford. Emnet på dette møde var intet mindre end “byggeriets (bæredygtige) transformation i et teknologisk og cirkulært perspektiv”.

Til mødet præsenterede Christian Thuesen et bredt perspektiv på byggeriets indvirkning på samfundet og samfundets indvirkning på byggeriet. Christian Thuesen fremlagde sine erfaringer omkring bæredygtighed versus teknologi med Danmark og USA som eksempler. I USA er der fart på udviklingen af teknologien, men det går udover verdensmålene og bæredygtigheden, som der næsten ikke er fokus på. I Danmark er der mere fokus på bæredygtighed og den cirkulære tilgang til byggeri. Med det brede fokus nåede vi vidt omkring og berørte flere spændende pointer, som f.eks. hvordan vi lærer at evaluere de økonomiske, sociale og miljømæssige påvirkninger som byggeriet medfører – og hvordan vi bedst muligt kan lære af det.

Kunne du ikke deltage i forskermødet eller bliver du bare nødt til at gense det? Så kan du se det lige her:

Flere nyheder

Trust kontorKontraframe

Ny vejledning viser vejen til bæredygtighedsledelse i praksis

/
Bæredygtighedsledelse er en central del af den grønne ...
Ny Hospital NordsjællandJonathan Grevsen

Stærke samarbejder søges til Procesprisen

, /
Tirsdag den 28. marts åbner Boligfonden Kuben og Lean Construction-DK for ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke