Se eller gense forskermøde om tilgange til cirkulær økonomi

Den 6. oktober afholdt vi det syvende møde i vores “Mød forskerne-serie" af arrangementer, hvor Ph.d. og lektor på DTU Management, Christian Thuesen, præsenterede et spændende oplæg om byggeriets (bæredygtige) transformation i et teknologisk og cirkulært perspektiv.

Til det syvende af vores populære forskermøder med næsten 60 deltagere, bød vi Ph.d. og lektor på DTU Management, Christian Thuesen, velkommen. Christian arbejder bl.a. med etablering af en forskningsdagsorden omkring byggeriets transformation i samarbejde med amerikanske forskere fra UC Berkeley og Stanford. Emnet på dette møde var intet mindre end “byggeriets (bæredygtige) transformation i et teknologisk og cirkulært perspektiv”.

Til mødet præsenterede Christian Thuesen et bredt perspektiv på byggeriets indvirkning på samfundet og samfundets indvirkning på byggeriet. Christian Thuesen fremlagde sine erfaringer omkring bæredygtighed versus teknologi med Danmark og USA som eksempler. I USA er der fart på udviklingen af teknologien, men det går udover verdensmålene og bæredygtigheden, som der næsten ikke er fokus på. I Danmark er der mere fokus på bæredygtighed og den cirkulære tilgang til byggeri. Med det brede fokus nåede vi vidt omkring og berørte flere spændende pointer, som f.eks. hvordan vi lærer at evaluere de økonomiske, sociale og miljømæssige påvirkninger som byggeriet medfører – og hvordan vi bedst muligt kan lære af det.

Kunne du ikke deltage i forskermødet eller bliver du bare nødt til at gense det? Så kan du se det lige her:

Flere nyheder

Værdibyg

Forårets første skud – seks skarpe fra Værdibyg

/
Så er der seks friske morgenmøder at se frem ...
Møde i Netværk om ledelse af den bæredygtige byggeprocesVærdibyg

Forandringsledelse fylder for nye netværk

/
Forandringsledelse var et af de emner, der fyldte meget for ...
Billede af Mikkel A. ThomassenSmith Innovation

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke