Se eller gense forskermøde om fremtidens ledere i byggebranchen

Den 27. maj afholdt vi det femte møde i vores serie af arrangementer, hvor lektor ved Aalborg Universitet, Lene Faber Ussing fortalte om fremtidens ledere i byggebranchen. Se eller gense mødet her.

Til det femte af vores populære forskermøder, kunne man møde Lene Faber Ussing, lektor ved Aalborg Universitet. Lene tog blandt andet følgende spørgsmål  op: Hvordan uddanner byggeriets uddannelsesinstitutioner fremtidens ledere i byggebranchen? Hvilken profil er det byggeriets virksomheder ønsker sig – og hvad får de?

De fleste virksomheder vil ”bare” have nogle folk, der kan værktøjerne, så skal de nok lære dem resten. Men Lene Faber Ussing – der har deltaget i flere forskningsprojekter om emnet – insisterer på, at de studerende også skal lære ”Leadership”. De skal kunne lede og samarbejde. De, der kan det, får succes i erhvervslivet, fordi de skaber værdi for virksomhederne.

Havde du ikke mulighed for at deltage i mødet – eller var du så begejstret, at du har lyst til at se det igen? Så frygt ej! Vi har heldigvis optaget det, så du kan se det her:

 

 

Flere nyheder

Ny vejledning: Et slag for kvalitetssikringens mange kvaliteter

/
Den nye vejledning ”Kvalitetssikring” sætter fokus på, hvad kvalitetssikring ...

To nye vejledninger om strategiske partnerskaber

/
Værdibyg og REBUS har i fællesskab lanceret to ...

Samarbejdspartnere