Mød os på Circular Build Forum

Når årets Circular Build Forum løber af stablen den 17-18. januar bliver det med en markant tilstedeværelse fra Værdibyg.

Til årets Circular Build Forum, som løber af stablen den 17-18. januar, kan du opleve to sessioner med et solidt Værdibyg-aftryk. Den ene session præsenterer de foreløbige resultater af Værdibygs igangværende analyse af barrierer for det cirkulære byggeri og Strateginetværket for bæredygtigt byggeris arbejde med risikofordeling i byggesektoren. Dette følges af en diskussion af, hvordan vi bedst håndterer risici. Sessionen finder sted torsdag den 18. januar kl. 10.30-12.00.

”Vi er godt i gang med at identificere barrierer for brug af nye og genanvendte materialer i byggeriet og finde ud af, hvordan vi får ryddet dem af vejen. Etableringen af en risikofond, som den Strateginetværket kigger på, vil være et vigtigt skridt i den retning, ” fortæller projektchef i Værdibyg Nina Koch-Ørvad.

Graves K. Simonsen, bæredygtighedschef, Bygherreforeningen og Nina Koch-Ørvad, projektchef, Værdibyg er tovholdere, og der er oplæg fra Nina Koch-Ørvad og Hanne Ullum, underdirektør, Bygherreforeningen og tovholder for temagruppen om risiko under Strateginetværket for bæredygtigt byggeri.

Fyrtårnsprojekter – indblik i den cirkulære byggeproces

På den anden af vores sessioner kan du høre mere om to markante cirkulære projekter, som begge bærer på en stor mængde viden om og erfaring med processerne i det cirkulære byggeri: Parkeringshuset Indfaldet i Roskilde og Børnehuset Svanen i Gladsaxe. Begge projekter indgår som cases i Værdibygs case-samling ”Fyrtårne – indblik i den bæredygtige byggeproces”, som udkom i efteråret. Klaus Kellermann, chefkonsulent bæredygtigt byggeri i Roskilde Kommune og Nikolaj Callisen Friis, projektleder; arkitekt fra Lendager fortæller om de to projekter, og seniorprojektleder Stephan Sander er tovholder på sessionen, som finder sted 18. januar fra kl. 13.00-14.30.

”Det er to rigtig spændende cases, vi bliver præsenteret for”, fortæller Stephan Sander. ”Der er blevet gjort erfaringer med blandt andet genanvendelse, design til adskillelse og en stærkt udfordrende to-sporet cirkulær byggeproces, som kan komme resten af branchen til gode. Jeg glæder mig til at høre de to oplæg og til at diskutere de to – og andre – cases fra case-samlingen.”

Om Circular Build Forum

Circular Build Forum er en årligt tilbagevendende to-dages kongres, der samler alle aktører og interessenter inden for Cirkulær Økonomi i byggeri. Kongressen foregår på Hotel Nyborg Strand – billetter kan købes her.

Flere nyheder

Nyt Hospital Nordsjælland og NCC Danmark A/S modtager Procesprisen 2022Licitationen

Stem nu på din favorit til Procesprisen 2023!

, /
Du kan nu være med til at bestemme, hvem ...
Bygherrens bæredygtighedstiltag.Værdibyg

Se eller gense oplæg om bygherrernes erfaring med "lavthængende" bæredygtighedstiltag

/
Få inspiration til bæredygtighedstiltag i byggeprojekter med oplæg ...
Jonathan Grevsen

Nyt netværk skal fremme udviklingen af den bæredygtige byggeproces

/
Gennem etableringen af Netværk om ledelse af den bæ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke