Med egne ord: Børnehuset Svanen

Procesprisen 2022 bliver uddelt ved Building Awards den 10. november. Her kan du se og høre mere fra bygherre, rådgiver og entreprenør om den særlige proces bag Børnehuset Svanen.

Den tredje nominerede til årets Procespris er Gladsaxe Kommune for Børnehuset Svanen; ét af to parallelle projekter. Første del var nedrivning og genanvendelse af Gl. Gladsaxe skole, mens anden del er opførslen af verdens første cirkulære daginstitution – Børnehuset Svanen. Materialer høstet fra den gamle skole indgår i det nye børnehus.

“Vi taler meget om at bygge bæredygtigt, men få gør det så konsekvent som Gladsaxe Kommune på Børnehuset Svanen. Ved at genbruge materialerne fra den gamle skole viser de vejen til et mere cirkulært byggeri, og samtidig viser de vejen for tættere og mere fleksibelt samarbejde mellem bygherre, rådgivere og udførende”, siger Sidse Buch, medlem af juryen, konsulent i BAT og direktør i Boligfonden Kuben, som sammen med Lean Construction-DK Netværket står bag Procesprisen.

Du kan være med til at bestemme vinderen af årets Procespris ved at stemme her – afstemningen er åben til og med den 12. oktober.

Se hvad bygherre Helen Glindvad Kristensen, rådgiver Morten Dallov Ibsen og nedriver Rasmus Krag siger om projektet her:

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke