Indstilling til Procesprisen 2023

Sammen med Boligfonden Kuben uddeler Lean Construction-DK Procesprisen 2023. Procesprisen gives til en organisation, et samarbejde eller et projekt, der i særlig grad har bidraget til at udvikle samarbejde og arbejdsprocesser inden for byggeriet.

Procesprisen præmierer en sammenhæng mellem gode dialogbaserede processer, god kvalitet og en stigende produktivitet og påskønner en indsats rettet mod etableringen af et ubrudt, effektivt flow i byggeriets produktion og montage.

Juryen bag Procesprisen ser frem til at modtage nomineringer, der involverer nytænkning af proces og/eller styring af byggeprocessen fra idé til slutprodukt samt bud på, hvem der har turdet tage et opgør med forudindtagede holdninger og fordomme, og i stedet åbnet øjnene for at ændre kultur og adfærd.

Herunder kan du indstille en kandidat til Procesprisen 2023. Du kan indstille kandidater frem til og med onsdag den 7. juni kl. 12.

OBS: Der er lukket for indstillinger til Procesprisen 2023!

Lynindstilling:

Du har også mulighed for at sende et tip med en kandidat til Procesprisen på en mail til lcdk@leanconstruction.dk

Building Awards 2023

Procesprisen uddeles d. 9. november på Building Awards som en af flere priser. Building Awards er byggeriets store awardshow, hvor hele byggeriet samles for at hylde projekter, enkeltpersoner og organisationer, som har gjort sig ekstraordinært bemærket i branchen. Prisfesten afholdes på Moltkes Palæ i København og i år er det journalist og tv-vært Cecilie Beck, der er showets konferencier.

Læs mere om Building Awards 2023 på Licitationens hjemmeside