Husk at indstille projekter til Procesprisen 2024

Kender du et projekt, et samarbejde eller en organisation, der fortjener hæder for at have ny- eller gentænkt samarbejde og processer? Så er det nu, du skal indstille dem til Procesprisen 2024.

Der er nu knap to uger tilbage til at indstille projekter til Procesprisen 2024. Procesprisen hædrer de organisationer, projekter og samarbejder, som tør gå nye veje for at gøre deres processer bedre. Det kan være en indsats for at forbedre samarbejdet, skabe bedre beslutningsprocesser eller fremme den grønne omstilling. Kort sagt: alt det, der ikke nødvendigvis kan ses, men som gør en kæmpe forskel for byggeriet i sidste ende.

”Procesprisen belønner dem, der tør springe ud på dybt vand for at udvikle processer og samarbejde i byggeriet. Ved at rette spotlyset mod de visionære projekter, der lykkes, inspirerer Procesprisen branchen til at gøre tingene anderledes, end man plejer. Samarbejde og processer er jo også Værdibygs hjerteblod, så vi støtter i den grad op om prisen. Vi håber, at så mange som muligt vil nominere projekter til prisen, for det er ikke nemt at ændre på status quo, og dem der gør det, fortjener at blive set og hyldet,” udtaler programdirektør i Værdibyg, Rolf Simonsen.

Platform for at dele læring med hele branchen

Og at prisen rent faktisk betyder noget bekræfter sidste års vinder: Statens Serum Institut som vandt for processen bag opførelsen af en ny højtsikret køle- og frysebygning.

“Vi er rigtig glade for og stolte over at have vundet Procesprisen. Vi ser prisen som en stor anerkendelse af projektet, og den proces, der bragte os i mål med projektet. Og vi er glade for, at det giver os en mulighed og en platform til at fortælle hele branchen om den særlige proces og den læring, der ligger i projektet,” udtalte projektchef Hanne Gundelach fra bygherren Statens Serum Institut ved prismodtagelsen.

Indstillinger til Procesprisen 2024

Procesprisen er blevet uddelt 12 gange siden 2005 i samarbejde mellem Lean Construction-DK Netværket og Boligfonden Kuben. Prisen uddeles til årets Building Awards den 21. november.

Du kan indstille projekter til og med den 13. juni her.

Interview med vinderen af Procesprisen 2023

Du kan se hele interviewet med projektchef Hanne Gundelach fra Statens Seruminstitut, hvor hun fortæller mere om, hvad prisen betyder, og hvad hun har lært af projektet og den særlige proces bag.

Flere nyheder

Foto af forsker til Mød forskerne! arrangement af VærdibygDI Byggeri

Om forhandlingsmetoder til et mere effektivt og værdiskabende byggeri. Se eller gense Mød forskerne!

/
Torkil Schrøder-Hansen fortalte ”Om forhandlingsmetoder til et mere effektivt ...
Foto af Værdibygs chatbotVærdibyg

AI skal lette adgangen til Værdibygs vidensbank

/
Værdibygs chatbot giver dig hurtige konkrete svar på konkrete ...
Byggeplads ved Børnehuset Svanen i Gladsaxe KommuneJonathan Grevsen

Millionstøtte til Værdibyg: Fokus på små projekter og grøn omstilling

/
Værdibyg har modtaget en bevilling på 10 millioner kroner fra ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke