Opdateret: COVID-19 og arrangementer i Værdibyg

Værdibyg følger myndighedernes anbefalinger og udskyder alle fysiske arrangementer til efter 2. påske dag. Men hold dig opdateret - vi arbejder løbende på at afvikle nogle af arrangementerne i digitale formater

Opdateret d. 24. marts kl. 09.00

Efter regeringens udmeldinger mandag d. 23. marts, udskyder Værdibyg alle fysiske arrangementer til efter påske.  Men hold dig opdateret på Værdibygs LinkedIn, nyhedsbrev og hjemmeside – vi arbejder på at lancere arrangementerne i digitale formater.

 

Opdateret 12. marts kl. 11.00

I forbindelse med forebyggelse af spredning af coronavirus, følger Værdibyg Sundhedsstyrelsens anbefalinger, både som arbejdsplads og i forhold til arrangementer i de kommende 14 dage, så den fysiske kontakt bliver minimal og vi undgår en smittespredning.

Vi udskyder derfor årsmødet i Lean Construction-DK netværket den 24. marts og vender tilbage med en ny dato hurtigst muligt.

Møder og arrangementer fra d. 30. marts og frem lader vi indtil videre blive i kalenderen. Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje og melder ud, hvis nye anbefalinger eller tiltag får betydning for afviklingen af kommende arrangementer.

Vi opdaterer løbende her på hjemmesiden. Derudover vil berørte deltagere blive kontaktet direkte, og vi vil opdatere om nye datoer for arrangementer så snart det er muligt.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på info@vaerdibyg.dk eller tlf.: 3347 6671.

Flere nyheder

Rolf Simonsen, sekrateriatsleder i Værdibyg byggeprocesser

De almene renoveringer er oplagte til partnerskaber

/
Med midler fra Landsbyggefonden skal landets almene boliger renoveres. Erfaringer ...
Nina Værdibyg byggeri bæredygtig

Bæredygtighed skal sikres gennem byggeprocesserne

/
Byggeriets bæredygtige omstilling skal sikres gennem en nytænkning ...
Corona samarbejde byggeri dialog

COVID-19 og byggeproces: Hold hjulene igang, men husk dialogen

/
I denne tid presses byggeriets aktører fra mange sider, ...

Samarbejdspartnere