I forlængelse af Lean Construction-DKs analyse af barrierer i byggeriets virksomheder, kan du på dette temamøde blive klogere på hvordan du sikrer en stabil udvikling i din virksomhed samt på den forandringsproces, som er nødvendig for at opnå mere effektive byggeprocesser.

Til temamødet vil du få indblik i veje til hvordan du sikrer stabil udvikling i din virksomhed, og hvordan du forankrer nye metoder effektivt i en omskiftelig branche, hvor nye ideer, koncepter og dagsordener konstant slås om vores opmærksomhed og indsatser. Hør bl.a. hvordan Enemærke & Petersen har arbejdet med udvikling af deres lean-processer i mere end 15 år, hvordan man arbejder med motivation og incitamenter i det store Lower Thames Crossing projekt i London, samt konkrete værktøjer og anbefalinger til at sikre at man både udvikler og forankrer nye metoder i sin virksomhed. Sidst får du mulighed for at dele erfaringer og resultater med andre deltagere.

På temamødet kan du bl.a. møde Lars Jess Hansen, forretningsområdedirektør hos Enemærke & Petersen, Randi Christensen, Teknisk direktør (Lean) hos COWI samt Jakob Brøndsted, partner Implement Consulting Group.

 

 

Tid:
Torsdag den 6. februar kl. 14-17

Sted:
Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 København K

 

 

Program

 

14.00 Velkomst, Introduktion til det ny netværk og dagens program

v. Rolf Simonsen, Værdibyg

 

14.20 Udvikling og forankring af lean Construction gennem 15 år

v. Lars Jess Hansen, forretningsområdedirektør hos Enemærke & Petersen A/S

 

14.45 Motivation og incitamenter i arbejdet med Lean Construction på Lower Thames Crossing, London

v. Randi Christensen, Teknisk direktør (Lean) hos COWI

 

15.10 Pause

 

15.30 Udvikling og forankring af innovationer i virksomheder
v. Jakob Brøndsted, partner, Implement Consulting Group.

 

16.00 Debat, diskussion og erfaringsudveksling

 

17.00 Tak for i dag