Kom og vær med når Lean Construction-DK Netværket runder 2020-programmet af med et spændende indblik i, hvordan man positionerer sig som procesleder, og hvilke kompetencer det kræver at tilpasse lean-processer til virksomheden og konkrete byggeprojekter. En kompetent og dynamisk procesleder skal gå forrest og tage hånd om procesudviklinger og kommunikere disse til både medarbejdere og interessenter på en effektiv måde, der skaber forståelse, opbakning og ejerskab.

På temamødet kan du høre, hvordan den gode proces- og forandringsledelse kan skabe overskud i din virksomhed, ved at optimere kommunikation og arbejdsgange, skabe organisatorisk flow, udvikle fungerende teams og mindske spild. På mødets første oplæg vil Senior Udviklingschef i NCC, Malene Raagaard Møller, fortælle om, hvordan hun i mere end 17 år har arbejdet med ”terapi” i byggebranchen, og om hvordan hun oftest får positiv feedback på projektniveau, firmaniveau og på det menneskelige niveau samt skaber resultater i form af mere værdi for pengene, bedre bundlinje, færre konflikter og større arbejdsglæde i en byggebranche præget af et højt konfliktniveau.

Herefter skal vi høre fra byggechef i Ikano Bolig, Mette Thiberg, som fortæller om hendes erfaringer og anbefalinger når svære byggeprocesser skal koordineres og nye processer introduceres og implementeres.

Efter disse oplæg er der mulighed for at stille spørgsmål, debattere og udveksle erfaringer i blandt temamødets deltagere. Til sidst har du mulighed for at give din menig til kende om årets program i Lean Construction-DK Netværket og komme med forslag og ideer til næste års arrangementer og netværkstilbud.

 

Program:

14:00  Velkomst og rammesætning ved Lean Construction-DK Netværket

14:10  Proceslederens rolle og ageren i en kulturforandring ved Malene Raagaard Møller, Senior Udviklingschef, NCC

15:00  Pause

15:15  Proceslederens rolle og ageren (hvorfor er projektlederen vigtig?) ved Mette Thiberg, Byggechef, Ikano Bolig

15:50  Spørgsmål, erfaringsudveksling og debat

16:10  Lean Construction-DK – året der gik og ideer til 2021 programmet

16:40  Netværk og æbleskiver

17:15  Tak for i dag

 

OBS: Du kan trygt tilmelde dig arrangementet, da vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer nøje i forhold til at minimere smittespredning af  COVID-19. Vi  har vi sat et max antal deltagere på 40 personer, og forbeholder os derfor retten til at sætte et max antal deltagere pr. virksomhed samt oprette eventuel venteliste. 

 

Hvad er Lean Construction-DK Netværket?

Lean Construction-DK Netværket er for alle, der er interesserede i udvikle og udbrede de særlige lean-værktøjer til at effektivisere processer i byggeriet. Som medlem af netværket får du adgang til et fagligt fællesskab på tværs af byggebranchen, forskellige typer af arrangementer og seminarer, samt en studiekreds, hvor du har mulighed for selv at udvikle og afprøve lean construction-værktøjerne i praksis. En del af arrangementerne er åbne for alle, hvorimod nogle kun er for medlemmer.

Ønskes medlemsskab af Lean Construction-DK Netværket, kan du tilmelde dig her

Værdibyg og Lean Construction-DK er fusioneret

Lean Construction-DK er ved årsskiftet 2019/20 fusioneret med Værdibyg. Værdibyg er et initiativ, der i 2008 blev oprettet af byggeriets brancheforeninger. Lean Construction-DK er ophørt som selvstændig forening, men beholder sit navn, og brandet lever videre som et netværk i Værdibyg. Udover at udvikle og formidle værktøjer og vejledninger, vil Værdibyg fremadrettet også søge et tættere samarbejde med byggeriets virksomheder, samt sikre bedre samspil mellem forskning, udviklingsinitiativer og praksis.