Otte kandidater blev indstillet til Procesprisen 2020, og juryen har nu udvalgt tre finalister, der skal dyste om den fornemme pris, der bliver offentliggjort d. 5. november. De tre endelige finalister er fundamentalt forskellige, og dækker et bredt spektrum inden for byggeriet: Enemærke & Petersen, der har fået en finaleplads for deres målrettede arbejde med at reducere spildtid og øge produktiviteten med metoder og principper fra lean, Lendager Group, for deres byggeri og opgør med de ”normale” processer og selve projektorganiseringen ved udførelsen af Ressourcerækkerne i Ørestad, og Partnerskabet Bolig-træ med deres strategiske samarbejde på Skademosen i Trekroner, som inkluderer tidlig inddragelse, opnåelse af gentagelseseffekter og optimering af et koncept for CLT-byggeri af almene boliger.

Til temamøde d. 22. oktober kan du møde de tre finalister, og få indblik i, hvordan de har optimeret deres byggeprocesser, og hvad de har gjort af konkrete indsatser for at få samarbejdet og processerne til at glide.

Efter de tre oplæg er der mulighed for at stille spørgsmål, debattere og udveksle erfaringer i blandt temamødets deltagere.

OBS: Mulighed for online deltagelse (husk at krydse af i tilmeldingsformularen).

 

Program:

14.00 – Velkommen

v. Morten Skaarup Jensen, Lean Construction-DK og Sidse Buch, direktør i Boligfonden Kuben

 

14.10 – Partnerskabet Bolig-træ – Skademosen

v. byggechef Per Bro, Boligselskabet Sjælland, Michael Schytt Poulsen, Vilhelm Lauritzen Arkitekter, produktionsdirektør Rasmus Rømer Lausen, Adserballe & Knudsen, og Jakob Eller, Holmsgaard rådgivende ingeniører

 

14.40 – Enemærke & Petersen a/s – Produktivitetsscreeninger

v. Proceschef Søren Christensen og Direktør for marked, kunder og forretning Peder Johansen, Enemærke & Petersen a/s

 

15.10 – Lendager Group – Ressourcerækkerne

v.  Arkitekt Niklas Nolsøe, Lendager UP

 

15.40 – Spørgsmål og dialog

 

16.00 – Tak for i dag

 

OBS: Du kan trygt tilmelde dig arrangementet, da vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer nøje i forhold til at minimere smittespredning af  COVID-19.
Vi forbeholder os retten til at sætte et max antal deltagere pr. virksomhed samt oprette venteliste. 

 

Procesprisen er støttet af Boligfonden Kuben.