Få indblik i den fulde værktøjskasse til effektivisering

Lean Construction tilbyder en række værktøjer, der er særligt udviklet til byggeriets forhold. Men der er mange andre effektiviseringsværktøjer, fra andre værktøjskasser, som vi også kan drage nytte af i byggeriet.

På dette online temamøde vil eksperter fra Implement Consulting Group åbne for den helt store værktøjskasse til effektivisering af processer og vise, hvad vi med fordel kan låne fra f.eks. Lean Production eller Agile processer. Efterfølgende vil vi høre om hvordan man i MT Højgaard arbejder med forskellige procesværktøjer, når de skal have projekterne til at spille. Undervejs og til sidst udveksler vi erfaringer og drøfter eksempelvis, hvordan Six Sigma, 5s, gemba, value stream mapping, scrum og sprints kan bruges i byggeriets processer.

Mød bl.a. Henrik Sonnenberg og Jakob Brøndsted fra Implement Consulting Group og Eirik Aspøy, projektleder hos MT Højgaard.

 

Tid:

Onsdag d. 3. juni kl. 14-16.30

Sted:

Online – Microsoft Teams

 

 

Program:

14.00 Velkomst og oplæg til dagen

v. Lean Construction-DK Netværket

 

14.10 Den effektive værktøjskasse – overblik og inspiration

v. Henrik Sonnenberg og Jakob Brøndsted, Implement Consulting Group

 

15.00 Pause

 

15.10 Hvordan bruger man procesværktøjer på byggepladsen?

v. Eirik Aspøy, projektleder, MT Højgaard

 

15.50 Hvordan udvider vi værktøjskassen til byggeriet?

Debat og erfaringsudveksling blandt deltagerne

 

16.20 Opsamling og information om kommende møder

 

16.30 Tak for i dag

 

Som tilmeldt vil du inden mødets opstart modtage et link, som du skal følge for at deltage. Linket kan åbnes i din browser, så du behøver ikke have Microsoft Teams installeret.