Selvom der er et ønske om at arbejde med mere bæredygtige byggematerialer, oplever mange, at forskellige former for risiko bliver barrierer for mere bæredygtigt byggeri. Bæredygtige byggematerialer kategoriseres ofte som nye og ikke-gennemprøvede, og derfor er der meget, vi endnu ikke ved om materialerne og mange advarselslamper der lyser. Denne usikkerhed gør, at vi som udgangspunkt vurderer det mere risikabelt at bygge med bæredygtige materialer end med de traditionelle. Og ofte sætter det en uønsket stopper for den videre færd.

Præsentation af ny rapport: Risiko & Barrierer ved bæredygtige byggematerialer

I en ny rapport fra Værdibyg analyserer vi risiko og barrierer og kortlægger, hvad udfordringerne egentlig handler om. Ved at klarlægge og forstå forskellige risiko-elementer som enkelte dele, får vi mulighed for at opstille potentielle løsninger til, hvordan vi kan håndtere de forskellige udfordringer.

Vær med og bliv Morgenskarp på analysens resultater – både udfordringerne og de nødvendige indsatser for at bane vejen for flere bæredygtige byggematerialer.

Efter præsentation af rapporten, vil der være åbent for spørgsmål og diskussion.

Program

  • 09.00 Velkomst og gennemgang af rapporten v/ Nina Koch-Ørvad, projektchef og Rolf Simonsen, programdirektør i Værdibyg
  • 09.40 Spørgsmål og diskussion
  • 10.00 Tak for i dag

Deltagelse er gratis og åbent for alle.