Traditionen tro uddeler Lean Construction-DK igen i år Procesprisen sammen med Boligfonden Kuben. Procesprisen gives til en organisation, et samarbejde eller et projekt, der i særlig grad har bidraget til at udvikle samarbejdet og arbejdsprocesserne inden for byggeriet. Særligt påskønnes initiativer, der via gode processer, viser vejen i den grønne omstilling.

Procesprisen præmierer en sammenhæng mellem gode dialogbaserede processer, god kvalitet og en stigende produktivitet og påskønner en indsats rettet mod etableringen af et ubrudt, effektivt flow i byggeriets produktion og montage.

På dette temamøde kan du møde de tre finalister, der dyster om at vinde prisen i år! Hør dem præsentere deres projekt og hvorfor de skal vinde Procesprisen 2021.

Finalisterne offentliggøres i begyndelsen af september. Procesprisen uddeles d. 28. oktober på Building Awards som en af flere priser. Building Awards er byggeriets store awardshow, hvor hele byggeriet samles for at hylde projekter, enkeltpersoner og organisationer, som har gjort sig ekstraordinært bemærket i branchen. Building Awards 2021 afholdes i år online. Læs mere om Building Awards 2021 på Licitationens hjemmeside.

Deltagelse er gratis og åbent for alle.

 

Program med ca. tider [opdateres]:

 

14.00: Velkomst og introduktion v. Lean Construction-DK Netværket

 

14.10: Præsentation – Finalist 1

 

14.40: Præsentation – Finalist 2

 

15.20: Pause

 

15.30: Præsentation – Finalist 3

 

16.00: Debat og afrunding

 

16.30: Tak for i dag

 

Tid: Onsdag d. 6. oktober, kl. 14.00-16.30

Sted: Fæstningens Materialgård, BLOX, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K, Mødelokalet ‘Los Angeles’

OBS: Der er også mulighed for at følge med i temamødet online. Du vil senest dagen inden mødet modtage et link, hvis du sætter kryds i “online deltagelse” i tilmeldingsformularen nederst på siden.

I forbindelse med forebyggelse af spredning af coronavirus COVID-19 følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til arrangementer. Vi sørger for tilgængelig håndsprit i afholdelseslokalet, opfordrer alle til ekstra god håndhygiejne, nys og host i ærme eller albuebøjning og fraråder håndtryk.

Derudover søger vi for god afstand mellem deltagere, hyppig udluftning og ekstra rengøring af flader i lokalet.