Værdibyg inviterer her til det femte møde i en serie af arrangementer, hvor du kan møde forskere og få indblik i deres viden om specifikke dele eller temaer i byggeprocessen. Denne gang er emnet uddannelse af fremtidens ledere i byggeriet.

Hvordan uddanner byggeriets uddannelsesinstitutioner fremtidens ledere i byggebranchen? Hvilken profil er det byggeriets virksomheder ønsker sig – og hvad er det de får?

De fleste virksomheder vil ”bare” have nogle folk, der kan værktøjerne, men Lene Faber Ussing insisterer på, at de studerende også skal lære ”Leadership”. De skal kunne lede og samarbejde. Dem der kan det, er dem der får succes i erhvervslivet og de profiler virksomhederne ender med at profitere meget fra.

Lene er lektor ved Aalborg Universitet og har deltaget i flere forskningsprojekter om emnet. Hør hende uddybe om teorierne fra skolebænken holder og hvad resultaterne og erfaringerne fra forskningen viser om de studerendes færdigheder.

Arrangementet henvender sig til alle med interesse for (uddannelsen af) fremtidens ledere i byggebranchen og forskningen i byggeriets processer.

Program:

09:00: Velkomst ved Værdibyg

09:05: Oplæg ved Lene Faber Ussing, Lektor ved Aalborg Universitet

09:35: Spørgsmål og debat

10:00: Tak for i dag