Traditionen tro uddeler Lean Construction-DK igen i år Procesprisen sammen med Boligfonden Kuben. Procesprisen gives til en organisation, et samarbejde eller et projekt, der i særlig grad har bidraget til at udvikle samarbejdet og arbejdsprocesserne inden for byggeriet. Særligt påskønnes initiativer, der via gode processer, viser vejen i den grønne omstilling.

På dette temamøde kan du møde de tre finalister, der dyster om at vinde prisen i år! Hør dem præsentere deres projekt og hvorfor de skal vinde Procesprisen 2022.

Deltagelse er gratis og åbent for alle. Der er mulighed for både fysisk og online deltagelse.

(De tre finalister offentliggøres senest den 31. august. Følg med her på siden)

 

Program:

14.30: Velkomst og introduktion v. Lean Construction-DK Netværket og Boligfonden Kuben

14.40: Finalist 1

15.15: Finalist 2

15.50: Pause

16.05: Finalist 3

16.40: Debat og afrunding

17.00: Tak for i dag

 

Procesprisen præmierer en sammenhæng mellem gode dialogbaserede processer, god kvalitet og en stigende produktivitet og påskønner en indsats rettet mod etableringen af et ubrudt, effektivt flow i byggeriets produktion og montage. Procesprisen uddeles d. 10. november på Building Awards som en af flere priser. Building Awards er byggeriets store awardshow, hvor hele byggeriet samles for at hylde projekter, enkeltpersoner og organisationer, som har gjort sig ekstraordinært bemærket i branchen. Building Awards 2022 afholdes på The Hangar. Læs mere om Building Awards 2022 på Licitationens hjemmeside.

 

Tid: Onsdag d. 12. oktober, kl. 14.30-17.00

Sted: Fæstningens Materialgård, BLOX, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K, Mødelokalet ‘Los Angeles’

OBS: Der er også mulighed for at følge med i temamødet online. Du vil senest dagen inden mødet modtage et link, hvis du sætter kryds i “online deltagelse” i tilmeldingsformularen nederst på siden.