Er den danske byggebranche Lean nok?

Lean-tilgangen er udbredt i mange industrier og er med til at sikre øget effektivitet gennem simple og effektive værktøjer, som skaber forandringer i hverdagen. Spørgsmålet er dog om den danske byggebranche effektive nok, når det kommer til de helt store byggeprojekter? Hvor langt er vi egentlig med f.eks. digitalisering, processer og præfabrikation? Det er nogle af de spørgsmål som vil blive diskuteret, når I kan komme med Lean Construction-DK på besøg på en af Danmarks største byggesager ’Nyt OUH’ på Fyn.

 

Vil du være med?

Kom og bliv inspireret af resultater fra et succesfuldt projekt, og hør bygherren Region Syddanmark fortælle om, hvilke krav de stiller mht. effektive byggeprocesser og digitale løsninger.

Der er maks. plads til 50 personer. Derfor er arrangementet forbeholdt medlemmer af Lean Construction-DK, Dansk Byggeri og BYG FYN

 

Program:

15:00 Velkomst ved BYG FYN, Byg til Vækst og Lean Construction-DK

15:10 Oplæg v/ vicedirektør Kenneth Holm, Projektorganisationen Nyt OUH

16:00 Pause med kaffe og kage

16:20 Oplæg v/ projektleder Lars Reuter, Projektorganisationen Nyt OUH

16:45 Diskussion i plenum

Er den danske byggebranche effektiv nok, når det gælder de store byggeprojekter? Hvor langt er vi med f.eks. digitalisering, processer og præfabrikation?

17.15 Netværk og rundtur på byggepladsen

Du får mulighed for at komme på en 3 km. lang gåtur på byggepladsen. Sikkerhedstøj m.m. er ikke nødvendigt.

18:00 Tak for i dag og på gensyn

 

Værdibyg og Lean Construction-DK er fusioneret

Lean Construction-DK er ved årsskiftet 2019/20 fusioneret med Værdibyg. Værdibyg er et initiativ, der i 2008 blev oprettet af byggeriets brancheforeninger. Lean Construction-DK er ophørt som selvstændig forening, men beholder sit navn, og brandet lever videre som et netværk i Værdibyg.

Udover at udvikle og formidle værktøjer og vejledninger, vil Værdibyg fremadrettet også søge et tættere samarbejde med byggeriets virksomheder, samt sikre bedre samspil mellem forskning, udviklingsinitiativer og praksis.