Den 23. september inviterer Lean Construction-DK Netværket til to seminarer, hvor du kan møde professor og Lean Construction-ekspert Glenn Ballard, der er medstifter af Lean Construction Institute (LCI) og en af hovedkræfterne bag udviklingen af Lean Construction i USA og i resten af verden.

Glenn Ballard er en dygtig formidler, der med nye vinkler, anbefalinger og konkrete værktøjer fra lean-universet vil inspirere dig til nye måder at forbedre og optimere byggeprocesser på. Inden seminarerne vil du som deltager få mulighed for at formulere dine spørgsmål til Glenn, så seminaret bliver så relevant og værdifuldt for dig som muligt.

 

Dagen er bygget op om to seminarer:

 

Seminar 1: Target Value Design

På det første seminar fra 9.30-12.30 er hovedfokus på Target Value Design (TVD),  som er en metode til budgettering og styring af økonomi i projekter, hvor man inddrager både rådgivere og udførende tidligt i processerne. I oplægget vil Glenn præsentere eksempler på vellykkede TVD-projekter og i den efterfølgende dialog, vil vi sammen gå i dybden med udfordringer og muligheder ved metoden.

 

Seminar 2: Last Planner System, og den nyeste udvikling

Dagens andet seminar forløber mellem 13.30-16.30, og her vil hovedfokus være på den nyeste udvikling inden for Last Planner System (LPS), et verdenskendt planlægningsværktøj, der har til formål at maximere værdi og reducere spild i arbejdsprocesserne ude på byggepladserne. Som manden bag grundlæggelsen af værktøjet inden for byggeriet, vil Glenn Ballard tage dig ind bag kulisserne og give dig indsigt i de nyeste strømninger inden for værktøjet, så du på den måde får viden om nye muligheder og erfaringer, og en generel forståelse for, hvad værktøjet kan.

 

Praktiske informationer

Der er både mulighed for at deltage i ét af seminarerne eller dem begge.

Seminarerne er gratis for medlemmer af Lean Construction – DK Netværket.

Priser for ikke-medlemmer:

  • Formiddagsseminar om Target Value Design, 9.30 – 12.30: 1.800 kr. ex. moms
  • Eftermiddagsseminar om den nyeste udvikling inden for Last Planner System 13.30-16.30: 1.800 kr. ex. moms
  • Begge seminarer: 3.000 kr. ex. moms

OBS: Arrangementet vil forgå på engelsk

 

Vi forbeholder os retten til at opkræve et udeblivelsesgebyr på 400,- DKK ekskl. moms ved udeblivelse fra arrangementet uden at have meldt afbud.

Hvis du bliver forhindret i at deltage i arrangementet, er du velkommen til at sende en kollega i stedet, hvis blot du sender os en e-mail på lcdk@leanconstruction.dk og oplyser os om ændringen. Eventuelt afbud skal ske skriftligt på samme mail.

Vi forbeholder os retten til at sætte et maksimum på antal deltager pr. medlemsvirksomhed.