Den 23. september inviterer Lean Construction-DK Netværket til online seminar, hvor du kan møde professor og Lean Construction-ekspert Glenn Ballard, der er medstifter af Lean Construction Institute (LCI) og en af hovedkræfterne bag udviklingen af Lean Construction i USA og i resten af verden.

Glenn Ballard er en dygtig formidler, der med nye vinkler, anbefalinger og konkrete værktøjer fra lean-universet vil inspirere dig til nye måder at forbedre og optimere byggeprocesser på.

Denne eftermiddag handler seminaret om:

Last Planner System, og den nyeste udvikling

Hovedfokus vil være på den nyeste udvikling inden for Last Planner System (LPS), et verdenskendt planlægningsværktøj, der har til formål at maximere værdi og reducere spild i arbejdsprocesserne ude på byggepladserne. Som manden bag grundlæggelsen af værktøjet inden for byggeriet, vil Glenn Ballard tage dig ind bag kulisserne og give dig indsigt i de nyeste strømninger inden for værktøjet, så du på den måde får viden om nye muligheder og erfaringer, og en generel forståelse for, hvad værktøjet kan.

 

Praktiske informationer

Seminaret er gratis og åbent for alle, men vi forbeholder os retten til at sætte et maksimum på antal deltager pr. virksomhed.

Arrangementet vil forgå på engelsk.

 

Dette online seminar afløser de to planlagte fysiske seminarer i København samme dag. Vi forventer at kunne invitere til et online seminar mere i løbet af efteråret med emnet ‘Target Value Design’.