Medlemmer af Lean Construction-DK Netværket har her en unik mulighed for at komme på besøg og rundvisning på det enorme byggeprojekt, Nyt Hospital Nordsjælland, i Hillerød.

En aktiv og professionel bygherre med fælles byggeledelse

På Nyt Hospital Nordsjælland har man etableret en fælles byggeledelse med repræsentanter fra bygherre, hovedentreprenør, totalrådgiver og de væsentligste underentreprenører. Med det tiltag har projektet oplevet et forbedret samarbejde, sparet ressourcer på byggeprojektet, og det har været med til at styrke Region Hovedstadens selvforståelse som en aktiv og professionel bygherre.

Ved dette besøg fortæller byggechef Ole Kongsbak om det store, komplicerede og teknisk tunge projekt og bygherrens indsatser ift. organisering og en lean byggeproces. Du får desuden også mulighed for at komme med på en rundvisning på Nordsjællands nye supersygehus, som kommer til at bestå af en fireetagers (fem etager med kælder ) bygning der ligner en firkløver.

Det nye hospital kommer til at rumme 20 kliniske funktioner og får et etageareal på ca. 118.000 m2.

Program 

15.00 Velkomst ved Morten Skaarup Jensen, seniorprojektleder, Lean Construction-DK Netværket 

15.05 Præsentation af projektet og bygherrens indsatser ift. organisering og en lean byggeproces

Ole Kongsbak, Byggechef, Nyt Hospital Nordsjælland/Region H

15.30 Spørgsmål og diskussion

16.00 Rundvisning

17.00 Tak for i dag

 

Der er sikkerhedsudstyr på pladsen, men ønsker man at medbringe sit eget er dette helt i orden. Sikkerhedsudstyret består af sikkerhedshjelm med hagerem, sikkerhedssko, briller og vest.

Deltagelse er gratis og kun for medlemmer af Lean Construction-DK Netværket.

Max antal deltagere: 25

Vi forbeholder os retten til at sætte et maksimum antal deltagere pr. virksomhed.

 

Tilmelding og afbud

Modtager du ikke en autogenereret e-mail umiddelbart efter udfyldelsen af tilmeldingen, skal du kontakte Lean Construction-DK for at sikre, at dine tilmelding er udfyldt korrekt – f.eks. om der er fejl i e-mailadressen eller andet. Kontakt og afbud til lcdk@leanconstruction.dk.