Årsrapport 2022

I Værdibyg har vi netop udgivet vores første årsrapport. Her får du det fulde overblik over årets udgivelser, interviews med brugerne og generel indsigt i vores formidlingsindsats.

Hvor mange udgivelser producerede Værdibyg og Lean Construction i 2022, og hvor mange havde tilmeldt sig de talrige temamøder, lanceringer og online-møder? Det kan du finde svar på i Værdibygs årsrapport for 2022, som er nu tilgængelig. I årsrapporten finder du blandt andet tal på Værdibygs formidlingsindsats og et overblik over – og en kort introduktion til – årets mange udgivelser fra både Værdibyg og Lean Construction-DK Netværket.

I rapporten gør programdirektør Rolf Simonsen status over 2022 i Værdibyg, mens formand for Værdibygs styregruppe Inge Ebbensgaard ser fremad:

“Vi skal naturligvis arbejde videre med fokus på byggeriets samarbejde og processer og den bæredygtige byggeproces, men i de kommende år vil vi samtidig sætte et særligt fokus på forenkling af processerne og på også at få de mindre virksomheder og projekter med i udviklingen,” lyder det blandt andet fra formanden.

Vejledningerne giver fælles afsæt

Du finder også et interview med én af vores trofaste brugere og støtter, Sabina Holstein, specialkonsulent i Roskilde Kommune og fungerende formand for Danske Byggeøkonomer, som blandt andet giver Værdibyg disse ord med på vejen:

“Værdibyg har et skarpt blik for, hvornår branchen har gavn af en sammenfatning og en erfaringsopsamling. Igennem vejledningerne får man i branchen et fælles afsæt, en fælles bevidsthed og et fingerpeg om tidens best practice,” udtaler Sabina Holstein.

Endelig bliver der sat ansigter på Værdibygs styregruppe, som består af en repræsentant fra hver af de seks brancheorganisationer bag Værdibyg samt medlemsrepræsentanter fra organisationerne.

Få årsrapporten

Du kan downloade årsrapporten her. Vi har også et begrænset antal trykte eksemplarer, som kan bestilles på mail til info@vaerdibyg.dk.

 

Flere nyheder

Statens Serum Institut vinder procesprisen 2023Licitationen

Husk at indstille projekter til Procesprisen 2024

/
Kender du et projekt, et samarbejde eller en organisation, der ...
Jonathan Grevsen

Ny vejledning: Alle parter vinder ved tidlig entreprenørinddragelse

/
Ny vejledning fra Værdibyg klæder branchen på til ...
Renovering af facade på bygning.Kontraframe

Se eller gense Morgenskarp om renovering og bæredygtighed

/
Gik du glip af vores morgenskarpe præsentation om renovering ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke