Årsrapport 2022

I Værdibyg har vi netop udgivet vores første årsrapport. Her får du det fulde overblik over årets udgivelser, interviews med brugerne og generel indsigt i vores formidlingsindsats.

Hvor mange udgivelser producerede Værdibyg og Lean Construction i 2022, og hvor mange havde tilmeldt sig de talrige temamøder, lanceringer og online-møder? Det kan du finde svar på i Værdibygs årsrapport for 2022, som er nu tilgængelig. I årsrapporten finder du blandt andet tal på Værdibygs formidlingsindsats og et overblik over – og en kort introduktion til – årets mange udgivelser fra både Værdibyg og Lean Construction-DK Netværket.

I rapporten gør programdirektør Rolf Simonsen status over 2022 i Værdibyg, mens formand for Værdibygs styregruppe Inge Ebbensgaard ser fremad:

“Vi skal naturligvis arbejde videre med fokus på byggeriets samarbejde og processer og den bæredygtige byggeproces, men i de kommende år vil vi samtidig sætte et særligt fokus på forenkling af processerne og på også at få de mindre virksomheder og projekter med i udviklingen,” lyder det blandt andet fra formanden.

Vejledningerne giver fælles afsæt

Du finder også et interview med én af vores trofaste brugere og støtter, Sabina Holstein, specialkonsulent i Roskilde Kommune og fungerende formand for Danske Byggeøkonomer, som blandt andet giver Værdibyg disse ord med på vejen:

“Værdibyg har et skarpt blik for, hvornår branchen har gavn af en sammenfatning og en erfaringsopsamling. Igennem vejledningerne får man i branchen et fælles afsæt, en fælles bevidsthed og et fingerpeg om tidens best practice,” udtaler Sabina Holstein.

Endelig bliver der sat ansigter på Værdibygs styregruppe, som består af en repræsentant fra hver af de seks brancheorganisationer bag Værdibyg samt medlemsrepræsentanter fra organisationerne.

Få årsrapporten

Du kan downloade årsrapporten her. Vi har også et begrænset antal trykte eksemplarer, som kan bestilles på mail til info@vaerdibyg.dk.

 

Flere nyheder

Værdibyg

I bygge- og anlægsbranchen er nøglen til fremskridt en konkret tilgang til bæredygtighed

/
Så er det blevet den første december og dermed ...
Medlem af Værdibygs styregruppe Lisbeth Fjordvald (Scandi Byg og Konstruktørforeningen.Scandi Byg A/S

Nyt medlem af Værdibygs styregruppe

/
Der er for nylig blevet føjet et nyt medlem ...
Jonathan Grevsen

Se eller gense Morgenskarp om bæredygtighedsledelse

/
Ved Værdibygs seneste Morgenskarpe morgenmøde blev der leveret ...

Værdibyg er et samarbejde mellem:

Ja tak - send mig Værdibygs nyhedsbrev

Få den nyeste viden fra Værdibyg direkte i din indbakke