• Anbefalinger og værktøjer til værdiskabende byggeprocesser

To nye vejledninger om strategiske partnerskaber

/
Værdibyg og REBUS har i fællesskab lanceret to ...

Se eller gense forskermøde om fremtidens ledere i byggebranchen

/
Den 27. maj afholdt vi det femte møde i vores ...

Få (d)en hjælpende hånd

/
Torsdag den 3. juni lancerede Værdibyg, Enemærke & Petersen a/...
17 jun

Arrangement:

LCDK-Morgenmøde om Bæredygtighed i byggeprocessen

Lean Construction-DK Netværket inviterer til åbent morgenmøde om hvordan implementering af bæredygtige initiativer kan effektiviseres ved at anvende DGNB-certificeringsordningen. Arrangementet tager udgangspunkt i en afhandling fra Aarhus Universitet og henvender sig til alle med interesse for bæredygtigt byggeri.

Læs mere
17 jun

Arrangement:

Lancering af ny vejledning om kvalitetssikring

Vær med, når Værdibyg d. 17. juni kl. 10-11:30 lancerer en ny vejledning om kvalitetssikring ved et online arrangement. Her giver en bygherre, en rådgiver og en entreprenør forskellige perspektiver på, hvordan den gode kvalitetssikringsproces ser ud.

Læs mere
24 aug

Arrangement:

Mød forskerne! Design af den gode evaluering

Værdibyg inviterer her til nyt møde i en serie af online-arrangementer, hvor du kan møde forskere og få indblik i deres viden om specifikke dele eller temaer i byggeprocessen.

Læs mere
25 aug

Arrangement:

Årskonference: Bæredygtighed fra et Lean Construction perspektiv

Til Lean Construction-DK Netværkets årskonference onsdag den 25. august stiller vi skarpt på bæredygtighed i byggeriet fra et Lean Construction perspektiv. Der er mulighed for både fysisk og online deltagelse.

Læs mere
8 sep

Arrangement:

Onlinemøde i Lean Construction-DK netværkets studiekreds

Bliv en del af Lean Construction-DK Netværkets studiekreds, hvor vi i et fagligt fællesskab analyserer, diskuterer og perspektiverer konkrete elementer af Lean Construction principperne. Vores næste møde holdes online den 8. september.

Læs mere
16 sep

Arrangement:

Netværk om Strategiske Partnerskaber

Deltag i Værdibygs nye Netværk om Strategiske Partnerskaber, hvor vi udveksler erfaringer og deler viden om samarbejdsformen på tværs af partnerskaber, virksomheder og faggrupper.

Læs mere
1 okt

Arrangement:

Netværk om Kvalitetssikring: Invitation til opstartsseminar

Nyt netværk skal sætte fokus på kvalitetssikringens mange facetter og hvordan de skaber værdi for byggeprojektet og de involverede parter. Værdibyg inviterer til opstartsseminar, hvor netværkets indhold og format drøftes med interesserede praktikere.

Læs mere
6 okt

Arrangement:

Temamøde: Mød frontløberne for den gode proces!

Traditionen tro uddeler Lean Construction-DK igen i år Procesprisen sammen med Boligfonden Kuben. Til dette temamøde kan du møde de tre finalister, der kæmper om prisen! Der er mulighed for både fysisk og online deltagelse.

Læs mere

Vejledninger

Værdibyg vejledning
Udbud af rådgivnignsydelser Værdibyg vejledning

Værdibyg er et samarbejde mellem: